6 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ COOLSCULPTING® ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZELTIQ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ.

Το CoolSculpting® δεν είναι μία απλή θεραπεία κρυολιπόλυσης αλλά μία θεραπεία κρυολιπογλυπτικής. Σε πολλές κλινικές και κέντρα αισθητικής, ισχυρίζονται ότι έχουν το CoolSculpting® ή κάποιο άλλο μηχάνημα συγγενικής εταιρείας της Zeltiq, όμως αυτό είναι αναληθές. Τα κέντρα που έχουν το αυθεντικόCoolSculpting® είναι πιστοποιημένα και αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας:www.coolsculpting.com

6 λόγοι που το CoolSculpting® της εταιρείας Zeltiq, είναι μία ακριβή θεραπεία, και σε τι υπερέχει.

1. Η εταιρεία Zeltiq, ως η μόνη υπεύθυνη για την ευρεσιτεχνία αυτής της αναίμακτης λιποαναρρόφησης, στις Ηνωμέμενς Πολιτείες της Αμερικής όπου η νομοθεσία παρέχει προστασία του δικαιώματος χρήσης της κρυολιπόλυσης για την απομάκρυνση του λίπους, δεν κυκλοφορεί καμία άλλη απομίμηση της συσκευής CoolSculpting®.

2. Η Zeltiq είναι η μοναδική εταιρεία με έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για χρήση της συσκευής CoolSculpting® για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους, μετά από (περισσότερες από 40 επιτυχημένες κλινικές μελέτες με 4000 συμμετέχοντες) τις επιτυχημένες κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν, δημοσιεύθηκαν και παρουσιάστηκαν στην αρμόδια αρχή. Η Zeltiq δεν έχει καμία άλλη θυγατρική εταιρεία που παράγει παρόμοια συσκευή, και τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Όπως αντίστοιχα αναληθές (και παραπλανητικό προς τους καταναλωτές) είναι ότι οποιαδήποτε άλλη συσκευή για κρυολιπόλυση έχει έγκριση από τον FDA.

3. Είναι η μόνη αναίμακτη, μη επεμβατική μέθοδος αφαίρεσης τοπικού λίπους χωρίς χειρουργείο, μέσω της διαδικασίας κρυολιπόλυσης στο στοχευμένο λιπώδη ιστό.

4. Το CoolSculpting® επιτυγχάνει σταθερή, διαρκή, και επαναλαμβανόμενη μείωση τοπικού πάχους, με συνέπεια αποτελεσμάτων και εγγύηση για τουλάχιστον 20-25% μείωση της λιπώδους στιβάδας του σημείου του σώματος ή του προσώπου (διπλοσάγονο) όπου εφαρμόζεται. Σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία το CoolSculpting® μπορεί να έχει έως και 40% μείωση του τοπικού πάχους.

5. To CoolSculpting® δε μειώνει το σωματικό βάρος αλλά τον αριθμό των λιποκυττάρων της περιοχής του σώματος που γίνεται εφαρμογή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μόνιμη μείωση της λιπώδους στοιβάδας του σημείου αυτού, και καθώς ο αριθμός των λιποκυττάρων είναι πλέον μικρότερος ακόμα και το βάρος μας να αυξηθεί, το σημείο τοπικά θα παραμείνει με λιγότερους πόντους.

6. Η θεραπεία με CoolSculpting® αφήνει το δέρμα και τους παρακείμενους ιστούς ανέπαφους και ασφαλείς. Σε αντίθεση με τις συσκευές απομιμήσεις αποκλείεται κάθε περίπτωση εγκαύματος, λόγω των προστατευτικών υλικών και συστημάτων που διαθέτει η συσκευή CoolSculpting®. Δεν αυξάνει τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, και έχει να επιδείξει πάνω από 2 εκατομμύρια εφαρμογές της θεραπείας παγκοσμίως.