Ο απόλυτος οδηγός για κρυολιπόλυση με CoolSculpting

By 06/03/2018Άρθρα

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το πως θα απαλλαγείτε από τοπικό πάχος με τη μέθοδο Coolsculping.

Δεν είναι λίγες οι φορές που παραπονιέται κάποιος για το τοπικό βάρος που δεν λέει να φύγει με τίποτε από πάνω του. Ακόμα και η γυμναστική σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το τοπικά αποθηκευμένο λίπος σε κάποια σημεία του σώματος. Πλέον χάρη στην κρυολιπόλυση με CoolSculpting η απώλεια τοπικού βάρους γίνεται άμεσα, χωρίς πόνο και χωρίς χειρουργική παρέμβαση.

Πρόκειται για τη διαδικασία μέσω της οποίας τα κύτταρα του λίπους στις προβληματικές περιοχές, ψύχονται, κρυσταλλοποιούνται και στη συνεχεία τα αποβάλλει ο ίδιος οργανισμός. Η κρυολιπόλυση με CoolSculpting είναι ιδανική για μείωση του τοπικού λίπους σε περιοχές όπως της κοιλιάς, τους γλουτούς, τα πόδια αλλά και στα χέρια. Περιοχές που είναι γνωστές ως οι λιποαποθήκες του οργανισμού. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία και στο σύνολο αυτών μπορείτε να δείτε απώλεια λίπους μέχρι 30%.

Ιδανική και για τα δύο φύλα

Η κρυολιπόλυση με CoolSculpting είναι ιδανική για άντρες και γυναίκες. Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε πως η κρυολιπόληση με CoolSculpting είναι προτεινόμενη και για εσάς θα πρέπει να αναλύσετε τη σωματική σας μάζα. Καθώς αφορά μια θεραπεία για το τοπικό πάχος και την καταπολέμηση αυτού, πρέπει να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για σπλαχνικό ή χωριακό λίπος. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας και τον εξειδικευμένο θεραπευτή σας, για να διαπιστώσετε πως η κρυολιπόλυση με CoolSculpting είναι κατάλληλη για εσάς. Εξαιτίας του ότι το CoolSculpting χρησιμοποιεί έντονες κρύες θερμοκρασίες, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες αντενδείκνυται όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιο σοβαρό παθολογικό πρόβλημα όπως κρυοσφαιριναιμία (cryoglobulinemia), νόσος εκ ψυχροσυγκολλητινών (cold agglutinin disease), ή παροξυσμική ψυχρή αιμοσφαιρινουρία (paroxysmal cold hemoglobinuria).

Προσοχή στις απομιμήσεις

Πριν αποφασίσετε να επισκεφτείτε ένα κέντρο για κρυολιπόλυση θα πρέπει να ελέγξετε πως είναι διαπιστευμένο. Στην αγορά υπάρχουν διαφόρων ειδών θεραπείες κρυολιπόλυσης και όχι CoolSculpting της εταιρείας Zeltiq, το μόνο με πιστοποιήση FDA . Το Chryssalis Medical Spa αποτελεί διαπιστευμένο πάροχο CoolSculpting για την Ελλάδα. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Coolsculpting έναντι των άλλων μεθόδων κρυολιπόλυσης είναι αφενός μεν πως απαιτείται μόνο μια συνεδρία ανά περιοχή, και αφετέρου πως είναι η μόνη συσκευή κρυολιπόλυσης που φέρει την έγκριση του Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση.

Πόσο κοστίζει;

Η τιμή της κρυολιπόλυσης με CoolSculpting εξαρτάται από την έκταση της περιοχής όπου θα γίνει η θεραπεία καθώς και τον αριθμό των κεφαλών που χρειάζονται. Σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το προβλημα γίνονται ειδικές συμφωνίες και εκπτώσεις.

Τέλος, εξαιτίας του ότι καθώς μεγαλώνουμε δεν παράγουμε νέα λιπώδη κύτταρα. Αυτό συνεπάγεται πως από τη στιγμή που θα καταστραφεί ο αριθμός των λιποκυττάρων αυτά δε θα δημιουργηθούν ξανά. Εφόσον ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης με CoolSculpting είναι οριστικά και μόνιμα. Ξεκινήστε τώρα και ανακαλύψτε το νέο σας εαυτό.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.