Είμαι o κατάλληλος υποψήφιος για τη θεραπεία;

Αρχικά, πρέπει να γνωρίζουμε τι είδους λίπος έχεις:

Αν πρόκειται για σπλαχνικό λίπος (visceral fat) το οποίο πρόκειται για πιο βαθύ λίπος, κρυμμένο κάτω από τους μύες ή για υποδόριο λίπος το οποίο πρόκειται για μαλακό λίπος κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Στην πρώτη περίπτωση, του σπλαχνικού λίπους, προτείνεται η δίαιτα και η άσκηση.

Στην δεύτερη περίπτωση, αυτή του υποδόριου λίπους, υπάρχουν περισσότερες επιλογές πέρα από τη δίαιτα και την άσκηση, όπως η λιποαναρρόφηση και το CoolSculpting.

Ο γιατρός μου είναι εγκεκριμένος;

Είναι αλήθεια πως μπορεί ο καθένας να αγοράσει ένα παλιό η προβληματικό μηχάνημα Coolscuplting ή ακόμα και να μην είναι σωστά εκπαιδευμένος στη χρήση του. Για αυτό λοιπόν μπορείτε να επισκεφτείτε το www.coolsculpting.com και να επιβεβαιώσετε ότι το ιατρικό κέντρο που σας ενδιαφέρει είναι εγκεκριμένο.

Ο γιατρός μου έχει δίπλωμα πάνω στη χρήση του;

Διεξάγονται πολυήμερα σεμινάρια εκπαίδευσης σε προχωρημένες Coolsculpting τεχνικές που ονομάζονται “CoolScuplting University” στην Καλιφόρνια. Βεβαιωθείτε πως το προσωπικό που θα σας αναλάβει διαθέτει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Έχει το μηχάνημα CoolScuplting το κατάλληλο πρόσθετο για την περιοχή σώματος που με ενδιαφέρει;

To μηχάνημα Coolsculpting είναι μια μεγάλη ενότητα αποτελούμενη από 5 εξειδικευμένα πρόσθετα για διαφορετικά σημεία στο σώμα. Βεβαιωθείτε ότι το κέντρο που θα επισκεφτείτε διαθέτει το κατάλληλο πρόσθετο για την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Ποια η τιμή μιας θεραπείας;

Η τιμή είναι σταθερή και μετατρέπεται αναλόγως πόσες περιοχές στο σώμα τίθενται στη θεραπεία, ενώ έκπτωση παρέχεται για θεραπεία σε πάνω από μια περιοχές σώματος.