Coolsculpting – Αυθεντική Kρυολιπόλυση

 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

 

Τι είναι η κρυολιπόλυση με το CoolSculpting®

Το Coolsculpting® είναι μια επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία απώλειας τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής σώματος. Με τη βοήθεια μια κεφαλής που ο ειδικός εφαρμόζει στην προβληματική περιοχή και η οποία ψύχει με ελεγχόμενο τρόπο τα λιποκύτταρα, αυτά κρυσταλλοποιούνται και σταδιακά αποβάλλονται από τον οργανισμό. Η κρυολιπόλυση με το CoolSculpting® είναι μια θεραπεία ανώδυνη, ασφαλής, αποτελεσματική και εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενώ διαθέτει ένδειξη CE (πιστοποιητικό από την Ευρωπαϊκή Ένωση) και πραγματοποιεί ακριβώς ό,τι υπόσχεται.
Η συσκευή CoolSculpting® της εταιρείας Zeltiq Aesthetics αποτελεί την πιο σύγχρονη θεραπεία εξάλειψης τοπικού λίπους χωρίς χειρουργείο.

Ποιος είναι ο μηχανισμός της κρυολιπόλυσης;


Ο γιατρός εφαρμόζει στην προβληματική περιοχή την κεφαλή του CoolSculpting®. Αυτή διαχέει ψύχος με ελεγχόμενο τρόπο και αναγκάζει μόνο τα στοχευμένα λιποκύτταρα να καταστραφούν, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς (νεύρα, αγγεία κ.λπ). Τις επόμενες εβδομάδες τα «παγωμένα» λιποκύτταρα αποπίπτουν (πεθαίνουν), με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας του σώματος. Η καταστροφή του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού είναι μόνιμη, ενώ τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συρρικνώνονται, διαμορφώνοντας έτσι ένα λεπτότερο στρώμα λίπους στις στοχευμένες περιοχές. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η συνολική βελτίωση της όψης του σώματος με την εξάλειψη των λιποκυττάρων που πλεόναζαν σε συγκεκριμένες λιποαποθήκες (π.χ. στο «σωσίβιο» ή τα «ψωμάκια») και δεν καταστρέφονταν με δίαιτα και γυμναστική.

Πού εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση;


Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται σε πρόσωπο (προγούλι) και σώμα. Στις ΗΠΑ η συσκευή έχει λάβει έγκριση για απώλεια τοπικού λίπους στην κοιλιά, τους μηρούς, την πλάτη, την περιοχή που βρίσκονται τα ψωμάκια, κάτω από τους γλουτούς, το διπλοσάγονο. Συνολικά χρειάζονται 1-2 συνεδρίες.

Η διάρκεια της συνεδρίας κρυολιπόλυσης

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης με το CoolSculpting® διαρκεί περίπου μία ώρα. Το CoolSculpting® αξιοποιεί έναν προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε η κεφαλή να κάνει και ένα είδος αναρρόφησης με μέτρια ένταση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος παραμένει καθισμένος σε ειδική πολυθρόνα, ενώ μπορεί να  διαβάζει, να παρακολουθεί τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεται.

Η ασφάλεια της κρυολιπόλυσης 

Προτού το CoolSculpting® μπει στα ιατρεία, μελετήθηκε για χρόνια από τους διακεκριμένους επιστήμονες του πανεπιστημίου του Harvard, D. Manstein και R.R. Anderson, οι οποίοι έκαναν πολλές κλινικές μελέτες σε πειραματόζωα και στην συνέχεια σε ανθρώπους. Οι μελέτες έδειξαν ότι η διαδικασία τη κρυολιπόλυσης με το CoolSculpting® είναι η νέα, ανώδυνη, μη χειρουργική λιποαναρρόφηση και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του ήπατος και τα επίπεδα των λιπιδίων.

Με το CoolSculpting® έχουν γίνει περισσότερες από 3,5 εκατ. συνεδρίες.
Ωστόσο, η κρυολιπόλυση έχει αντενδείξεις. Η θεραπεία δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις που έχετε κάποιο σοβαρό παθολογικό πρόβλημα όπως κρυοσφαιριναιμία (cryoglobulinemia), νόσο εκ ψυχροσυγκολλητινών (cold agglutinin disease), παροξυσμική ψυχρή αιμοσφαιρινουρία (paroxysmal cold hemoglobinuria). Επίσης η κρυολιπόλυση δεν είναι θεραπεία για την παχυσαρκία αλλά για το τοπικό πάχος.

Υπάρχουν παρενέργειες με την κρυολιπόλυση;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα νιώσετε ένα αίσθημα δροσιάς και ίσως τράβημα σαν αναρρόφηση. Μέσα σε 5-10΄ η περιοχή θα μουδιάσει προσωρινά. Μετά την συνεδρία συνήθως παρουσιάζεται ερυθρότητα και πιο σπάνια πρήξιμο τοπικά, μελανιά, ευαισθησία στην αφή, πόνος τα οποία είναι προσωρινά και υποχωρούν σε λίγες ώρες ή μέρες (το πολύ σε μερικές εβδομάδες).

Η αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν εκπονήσει οι επιστήμονες, η κρυολιπόλυση με το CoolSculpting® είναι ασφαλής και αποτελεσματική (Lasers in Surgery and Medicine, 2009). Τα αποτελέσματα είναι ορατά σταδιακά έπειτα από 3 εβδομάδες και ολοκληρώνονται περίπου μέσα σε 2 μήνες. Βέβαια, για διάστημα 4-6 μηνών, τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί θα συνεχίσουν να αποβάλλονται από το σώμα και η όψη του θα βελτιώνεται διαρκώς.

Πώς γνωρίζω ότι η κρυολιπόλυση γίνεται με το CoolSculpting®;

Στην αγορά θα δείτε πολλές θεραπείες να προσφέρονται ως κρυολιπόλυση, όμως δεν είναι όλες οι συσκευές εξίσου αποτελεσματικές. Το Chryssalis Medical Spa αποτελεί διαπιστευμένο πάροχο CoolSculpting® για την Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site του CoolSculpting®. Με άριστα καταρτισμένο, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στη χρήση των μηχανημάτων CoolSculpting® προσωπικό, το Chryssalis Medical Spa αποτελεί εγκεκριμένο ιατρικό κέντρο το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του.

Ποια είναι η τιμή της κρυολιπόλυσης CoolSculpting®;

Το κόστος της κρυολιπόλυσης με το CoolSculpting® εξαρτάται από την έκταση της περιοχής όπου θα γίνει η θεραπεία και τον αριθμό των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν διάγνωση θεραπείας με το CoolSculpting®.

Είμαστε το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα
που διαθέτει τη νέα κεφαλή CoolAdvantage!

coolsculpting-badges-timeΣυντομότερη Θεραπεία
Ο μέσος χρόνος θεραπείας μειώνεται στο μισό, στα 35 μόλις λεπτά, χάρη στη νέα κεφαλή.

Μεγαλύτερη Άνεση
Οι ασθενείς δήλωσαν 45% πιο ικανοποιημένοι.

Μεγαλύτερη επιφάνεια
Η νέα σχεδίαση καλύπτει μεγαλύτερη περιοχή δέρματος.

Για μια δωρεάν μέτρηση σωματικής μάζας αξίας 40€ τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

  Τι είναι το CoolSculpting®;

  Το CoolSculpting®, προϊόν της εταιρείας ZELTIQ Aesthetics, αποτελεί  την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο. Βασίζεται στα πορίσματα πολυετών ερευνών που διενεργήθηκαν από τους διακεκριμένους επιστήμονες του πανεπιστημίου τουHarvard, Manstein D. και Anderson R.R., οι οποίοι μελέτησαν σε βάθος τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, και την εξέλιξαν ως τη νέα, ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

  Πόσο διαρκεί και πως εφαρμόζεται η θεραπεία CoolSculpting®;

  Μετά τη διάγνωση των αναγκών και τον καθορισμό των στόχων μας, προχωράμε στην εφαρμογή της θεραπείας, η οποία διαρκεί περίπου μία ώρα. Το CoolSculpting® αξιοποιεί έναν προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, που επιτρέπει την άσκηση  μιας μετρίου έντασης αναρρόφησης στον υπό θεραπεία λιπώδη ιστό, μέσω μίας ειδικής κεφαλής ελεγχόμενης ψύξης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος παραμένει καθισμένος σε ειδική πολυθρόνα, ενώ μπορεί να  διαβάζει, να παρακολουθεί τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεται.

  Είναι ασφαλής η θεραπεία CoolSculpting®;

  Η τεχνολογία του CoolSculpting® είναι η μόνη διαδικασία κρυολιπόλυσης η οποία είναι πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον F.D.A. (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων). Στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία, δίχως βελόνες και νυστέρια, αλλά με εγγυημένα και θεαματικά αποτελέσματα. Η θεραπεία περιλαμβάνει μία εξατομικευμένη προσέγγιση, εστιασμένη στις περιοχές που εμφανίζουν περίσσεια λίπους. Οι απαιτούμενες συνεδρίες καθορίζονται με βάση το υποκείμενο πρόβλημα, τον αριθμό των περιοχών εφαρμογής και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δημιουργείται ένα θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο σωματότυπο και τον προϋπολογισμό του καθενός.

  Γιατί στο Chryssalis Medical Spa;

  Το Chryssalis Medical Spa αποτελεί διαπιστευμένο πάροχο CoolSculpting® για την Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site του CoolSculpting®. Με άριστα καταρτισμένο, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στη χρήση των μηχανημάτων CoolSculpting® προσωπικό το Chryssalis Medical Spa αποτελεί εγκεκριμένο ιατρικό κέντρο το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του.

  Με ποιο τρόπο καταπολεμάται το λίπος;

  Το ελεγχόμενο ψύχος που εφαρμόζεται με την κεφαλή του CoolSculpting® αναγκάζει μόνο τα στοχευμένα λιποκύτταρα να κρυσταλλοποιηθούν, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Στις εβδομάδες που ακολουθούν, τα «παγωμένα» λιποκύτταρα φαγοκυτταρώνονται και αποπίπτουν, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας του σώματος. Η καταστροφή του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού είναι μόνιμη, ενώ τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συρρικνώνονται, διαμορφώνοντας έτσι ένα λεπτότερο στρώμα λίπους στις στοχευμένες περιοχές. Απότοκο αυτής της διαδικασίας είναι η συνολική βελτίωση της όψης του σώματος, με την απαλοιφή των προβληματικών περιοχών τοπικού πάχους (όπως το «σωσίβιο» ή τα «ψωμάκια») που επέμεναν για χρόνια, αντιστεκόμενες σε δίαιτες και γυμναστική.

  Ποια η τιμή της θεραπείας CoolSculpting®;

  Η τιμή της θεραπείας λιπογλυπτικής με CoolSculpting® εξαρτάται από τον αριθμό των κεφαλών που χρειάζονται και διαφοροποιείται ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για μιαδωρεάν διάγνωση θεραπείας CoolSculpting®.

  To CoolScuplting αποτελεί τη Νο.1 μη επεμβατική θεραπεία καταπολέμησης λίπους με μόνιμα αποτελέσματα.

  4
  Θεραπείες
  65
  Επιστημονικά Άρθρα
  86
  Ικανοποιημένοι Ασθενείς
  89
  Σύσταση σε φίλο